Łączna liczba wyświetleń

piątek, 23 października 2015

Joanna Jędrejek

http://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/d2/0b/560920c1c2728_o.jpg?1443504875
Joanna Jędrejek (ur. 23 października 1970 w Zgorzelcu) – polska aktorka. Obecnie pracuje w Teatrze Powszechnym im. Jana Kochanowskiego w Radomiu.

Filmografia


  • 2014: M jak miłość jako ekspedientka z warzywnika
  • od 2013: Pierwsza miłość jako Anna
  • 2010: Barwy szczęścia (odc. 429), jako Joasia
  • 2007: Plebania (odc. 873), jako wróżka
  • 2007: Na dobre i na złe (odc. 299, 300), jako aktorka
  • 2005: Dzieje drugiego początku (odc. 13), jako pracownica agencji
  • 2004: Lokatorzy (odc. 204), jako Kasia
  • 2003: Tygrysy Europy 2
  • 2002-2003: Gorący Temat - policjantka Dorota
  • 2002: Chopin - Pragnienie miłości - dama na koncercie
  • 2002: Wiedźmin - przystojna Elfka
  • 2002: Dzień świra - Dziewczyna reklamująca "wyciąg z fiuta"
  • 2000: 13 posterunek 2 - st. post. Andżelika
 http://i.wp.pl/a/f/film/033/25/31/0383125.jpg
  • 2000: Sezon na leszcza - zakładniczka
  • 2000: Twarze i maski - aktorka Kalina Korycka
  • 2000-2001: Miasteczko - Nauczycielka
  • 1999: Skok - pielęgniarka
  • 1997: 13 posterunek - st. post. Andżela (gościnnie, jako uczestniczka wyborów Miss Policji)
  • 1995: Nic śmiesznego - jedna z kochanek Adasia
  • 1994: Miasto prywatne - dziewczyna
  • 1993: Obcy musi fruwać
  • 1993: Jańcio Wodnik - dziewczyna ze świty Jańcia
  • 1993: Żywot człowieka rozbrojonego - Dziewczyna
http://i.wp.pl/a/f/film/033/32/31/0383132.jpg